Влезте във вашия профил
Incorect Login You Are Login Successfully
Вход

Партньори

MIOTTO

MIOTTO предлага цялостна концепция за съвременния дом, която въплъщава тенденции и стилове от цял ​​свят. Колекцията им съчетава впечатляващи текстури и  финиши по австралийски дизайн с модерно звучене и комфорт. 

Изящни шкафове, бюфети, маси и уникални стенни етажерки от съвременни материали ще се допълват взаимно в жизнената Ви среда по начина, по който искате да изглежда и в която с удоволствие бихте искали да живеете.

Красивите форми на МIОТТО-мебел ще определят вашето пространство и ще изразяват вашия личен стил. С тях избирате дизайн, който комуникира с индивидуалния Ви усет като добавя аромат на лукс и класа във Вашия дом.

http://www.miotto-design.com/ 

01
AHURA

AHURA е италиански бранд и фабрика, създадена през седемдесетте години на миналия век, която прави своеобразна революция в образа на традиционните керамични изделия. Създава ценни луксозни продукти, които започват да украсяват със злато и платина. По-късно включва използването на кристал, стомана, коприна, кожа, Swarovski кристали и най-чистите иновативни емайли с благородни метали.

Компанията е изключително успешна на чуждестранния пазар. Партнира си с най-престижните марки производители на мебели, като нейни произведения изящно украсяват и допълват мострените им каталози и изложбени площи.

Успехът на АHURA произлиза от отличното качество на избраните материали, специалните производствени процеси и технологии, изобретени и патентовани от компанията. 

www.ahura.it 

02
SCHULLER

Компанията е основана във Валенсия (Испания) през 1967 г.  От самото начало се налага на пазара с производството на осветителни тела и мебели. Бързо се популяризира със собствените си дизайнерски модели, които дават на марката своята уникална идентичност. SCHULLER ще внесе в дома Ви хармония и елегантност докоснати до уникалния испански стил.  Фабриката разполага с голямо разнообразие от огледала и декорации, които са едни от най-продаваните в световен мащаб.

SCHULLER е ангажирала производството си с безвредни за природната среда технологии и освен това, си сътрудничи с много благотворителни организации, дарявайки на тях 5% от годишната си печалба.

http://www.schuller.es/ 

03
Giorgiocasa

GIORGIOCASA е италиански бранд, подкрепен с 40 годишна история. Фабриката е производител на стилова мебел с комбинации от класически, барокови и умерено рококо орнаменти. Нейните колекции включват елегантни и удобни, висококачествени мебели за обзавеждане на трапезарии, дневни, спални и детски стаи. 

Брандът е символ на изящност и безупречно качество.

Великолепието на продуктите на GIORGIOCASA може да очарова и най-изтънчения вкус,а изборът му показва Вашия добър усет към елегантното и непреходното с вкус към малките детайли.

Компанията прилага всички нови технологични решения и иновации в изработката на своите колекции.

Луксът присъщ за GIORGIOCASA е оценен високо от редица водещи архитекти и дизайнери в бранша.

http://www.giorgiocasa.it/ 

04
Floor Expert

Експерти в подовите настилки от масивна дървесина, дървесни и недървесни материали. Предлагат голямо разнообразие от висококачествени ламинати, трислойни, многослойни и масивни паркети, коркови и винилови настилки. Всички изработени по последни технологии и съвременни тенденции.

Floor Experts са задължителен и най-необходим елемент за Вашия дом.

http://www.floor-experts.com/

05
Weber

HomePlan центровете на Вебер са насочени основно към крайни клиенти и дистрибутори, за да окажат съдействие в избора на подходящо строително решение при изпълнението на всеки проект и запознаят с последните иновативни тенденции в строителните технологии.

Услугите, предоставени от центровете са част от корпоративната политика на компанията „We Care” да предлага продукти, услуги и решения „с грижа“ за хората и тяхната среда. Всеки посетител може свободно да се възползва от следните услуги:

www.weber.bg

 

06
АВ Сълюшън

АВ СОЛЮШЪН предлагаме доказани и качествени марки, лидери в съответната технология. При тях имате възможността да избирате висок клас аудио визуални продукти от едно място, без да напускате дома си. Можете да получите професионална помощ и напътствия от нашите онлайн консултанти, за да направите правилния избор според вашите възмоности и изисквания.

www.besthifistore.com

www.bmv.bg

07
EGLO

EGLO е семейна фирма с тиролски корени, но се чувства като у дома си навсякъде по света. Като един от водещите световни производители на осветление с повече от 70 дъщерни дружества на всички континенти, EGLO осигурява светлина за своите клиенти по целия свят. Вълнуващата  смес от австрийската традиция и най-разнообразните културни влияния на всички дъщерни дружества създава разнообразна, иновативна продуктова гама. Продуктовата гама на EGLO включва голямо разнообразие от интериорно осветление от пет различни колекции (Basic, Style, Trend, Traditional и Avantgarde), модерно, както и класическо външно осветление, декоративни соларни лампи и осветителни тела.

www.eglo.com

08
Texdecor

Производител на тапети, дамаски и завеси(пердета). Известни със своите новаторски и висококачествени продукти.

Texdecor създават модерна, жизнена атмосфера с многообразните си предложения, взаимствани от естественото ни обкръжение-градски или природни мотиви, оригинални детайли от цял свят, нови идеи и последни тенденции. Изключително креативни на пазара, много харесвани и предпочитани от клиенти, дизайнери и архитекти.

Texdecor винаги може да Ви изненада с последните си модели, създавайки нови стилове и настроения с тях. И всичко това с възможност за индивидуален подход към конкретния интериор, съпътствано с перфектно качество и цветове.

www.texdecor.com

09
KARE - мултинационалният дизайнерски бранд в партнъорство с Decor Center

Марката KARE представя идеи за обзавеждане, които са уникални и автентични – никога скучни и винаги пълни с въображение и вдъхновение. От 1981 година компанията изненадва своите фенове и партньори в световен мащаб с несравнимо и неизчерпаемо разнообразие от нови мебели, осветление и аксесоари за обзавеждане, всички, изразяващи силната страст към дизайна. Те включват очарователни открития от непопулярни занаятчийски работилници, леко щури, но уникални мебели, създаващи “уау” ефект както и изящна изработка на мебели от масивна дървесина.

  KARE успява да не прилича на никоя друга марка в издирването на запомнящи се продукти, разработването на тенденции и иновации в дизайна на мебели, за да изпълни мечтите на обзавеждащите ентусиасти. Отворени към спонтанността и с куража да правят нововъведения, нашите тренд разузнавачи и творци изненадват с достъпни и привлекателни лайфстайл колекции. За нестандартните и романтичните, за дивите и мислещите, за странните птици и всички онези, които отхвърлят заобикалящите ги ограничения, когато става въпрос за обзавеждане на техния собствен дом.

 Със своите собствени магазини в Германия и Австрия, 200 партньори от цял свят и 2000 парньори от бранша, KARE вдъхновява с ентусиазъм за индивидуално обзавеждане космополити и млади хора от всички възрасти в над 40 страни.

www.kare-design.com

10