Влезте във вашия профил
Incorect Login You Are Login Successfully
Вход
Назад

Новата колекция на Giorgiocasa е ексклузивно представена в шоурума на Decor Center

12.08.2021

Новата колекция "Attico" на Giorgiocasa е ексклузивно представена в шоурума на Decor Center

Авангардни тенденции в интериорния дизайн са представени осезаемо в новата колекция на Georgiocasa. Иновативни материали са съчетани със свеж, съвременен дизайн, засилвайки ефекта на отворените пространства на модерните дневни и минималистичната, спокойна атмосфера на спалнята. Цялостната визия на интериора създава стилна, комфортна атмосфера с автентичен, личен характер, благодарения на широк избор от опции за конфигурация.

Уважението към традицията се вижда в отделеното внимание към детайлите, което отличава продуктите на италианската компания от самото начало.

Андреа Лукатело е индустриалния дизайнер, отговорен за колекцията. Той се грижи за обзавеждането и интериорните декорации. Обучението му започва от много ранна възраст, осъзнавайки факта, че познаването на материалите и разбирането на производствения процес са от съществено значение за създаването на оригинални и функционални дизайни. Проектите, които разработва, са модерни и се отличават с елегантни форми, обогатени с позната грижа към детайлите и подобрени от способността да комбинират в хармония хетерогенни материали. Неговата работа е резултат от постоянни експерименти, насочени към постигане на модерни решения чрез усъвършенстване на технологиите за обработка и използване на най-новите технологични иновации.


Заповядайте да разгледате колекцията ексклузивно в шоу-рума на Decor Center на Околовръстен път 106 Б. 


 

  • Новата колекция на Giorgiocasa е ексклузивно представена в шоурума на Decor Center
01
/
06