Влезте във вашия профил
Incorect Login You Are Login Successfully
Вход

Партньори

MIOTTO

MIOTTO предлага цялостна концепция за съвременния дом, която въплъщава тенденции и стилове от цял ​​свят. Колекцията им съчетава впечатляващи текстури и  финиши по австралийски дизайн с модерно звучене и комфорт. 

Изящни шкафове, бюфети, маси и уникални стенни етажерки от съвременни материали ще се допълват взаимно в жизнената Ви среда по начина, по който искате да изглежда и в която с удоволствие бихте искали да живеете.

Красивите форми на МIОТТО-мебел ще определят вашето пространство и ще изразяват вашия личен стил. С тях избирате дизайн, който комуникира с индивидуалния Ви усет като добавя аромат на лукс и класа във Вашия дом.

http://www.miotto-design.com/ 

01
AHURA

AHURA е италиански бранд и фабрика, създадена през седемдесетте години на миналия век, която прави своеобразна революция в образа на традиционните керамични изделия. Създава ценни луксозни продукти, които започват да украсяват със злато и платина. По-късно включва използването на кристал, стомана, коприна, кожа, Swarovski кристали и най-чистите иновативни емайли с благородни метали.

Компанията е изключително успешна на чуждестранния пазар. Партнира си с най-престижните марки производители на мебели, като нейни произведения изящно украсяват и допълват мострените им каталози и изложбени площи.

Успехът на АHURA произлиза от отличното качество на избраните материали, специалните производствени процеси и технологии, изобретени и патентовани от компанията. 

www.ahura.it 

02
SCHULLER

Компанията е основана във Валенсия (Испания) през 1967 г.  От самото начало се налага на пазара с производството на осветителни тела и мебели. Бързо се популяризира със собствените си дизайнерски модели, които дават на марката своята уникална идентичност. SCHULLER ще внесе в дома Ви хармония и елегантност докоснати до уникалния испански стил.  Фабриката разполага с голямо разнообразие от огледала и декорации, които са едни от най-продаваните в световен мащаб.

SCHULLER е ангажирала производството си с безвредни за природната среда технологии и освен това, си сътрудничи с много благотворителни организации, дарявайки на тях 5% от годишната си печалба.

http://www.schuller.es/ 

03
Giorgiocasa

GIORGIOCASA е италиански бранд, подкрепен с 40 годишна история. Фабриката е производител на стилова мебел с комбинации от класически, барокови и умерено рококо орнаменти. Нейните колекции включват елегантни и удобни, висококачествени мебели за обзавеждане на трапезарии, дневни, спални и детски стаи. 

Брандът е символ на изящност и безупречно качество.

Великолепието на продуктите на GIORGIOCASA може да очарова и най-изтънчения вкус,а изборът му показва Вашия добър усет към елегантното и непреходното с вкус към малките детайли.

Компанията прилага всички нови технологични решения и иновации в изработката на своите колекции.

Луксът присъщ за GIORGIOCASA е оценен високо от редица водещи архитекти и дизайнери в бранша.

http://www.giorgiocasa.it/ 

04
Floor Expert

Експерти в подовите настилки от масивна дървесина, дървесни и недървесни материали. Предлагат голямо разнообразие от висококачествени ламинати, трислойни, многослойни и масивни паркети, коркови и винилови настилки. Всички изработени по последни технологии и съвременни тенденции.

Floor Experts са задължителен и най-необходим елемент за Вашия дом.

http://www.floor-experts.com/

05
АВ Сълюшън

АВ СОЛЮШЪН предлагаме доказани и качествени марки, лидери в съответната технология. При тях имате възможността да избирате висок клас аудио визуални продукти от едно място, без да напускате дома си. Можете да получите професионална помощ и напътствия от нашите онлайн консултанти, за да направите правилния избор според вашите възмоности и изисквания.

www.besthifistore.com

www.bmv.bg

06
Magniflex


Magniflex е водещ световен производител на матраци и аксесоари за сън в премиум сегмента с история и опит на пазара от над 55 годин. Малката, семейна работилница, създадена от Джулиано Магни в Прато, Италия, израства до всепризнат международен бизнес с милиони доволни клиенти и присъствие в 98 държави по цял свят. Основен принцип на марката е производството на продукти за сън от най-високо качество, които подобряват живота на всеки клиент.
Философия на Magniflex е, че добрият сън стои в основата на по-здрав и пълноценен живот. Продуктите се създават с майсторство и внимание към детайла, следвайки италианската традиция. Матраците и възглавниците се произвеждат ексклузивно в Италия, използвайки висококачествени, устойчиви и локално добити материали и текстили, които носят неповторим комфорт по време на сън. Марката предлага рядката комбинация от лукс, стил и комфорт, в която може да отговори на индивидуалните потребности на всеки клиент.
Колекцията Premio на Magniflex ви дава уникалната за Европа безкрайна гаранция, а матраците от Classico - 25 години гаранция. 

https://magniflex.bg/

07
iSleep


Матраци и аксесоари за сън iSleep e модерна и иновативна марка, която предлага комбинация от висококачествени материали, най-новите технологии, свеж дизайн и атрактивна цена. Основната идея зад iSleep, и двигател на бързото развитие на марката, е разбирането, че изборът на продукти, която носят здраве и качествен сън, не трябва да е компромис между цената и качеството.
Произведени в Италия и Португалия, във водещи европейски фабрики, матраците и възглавниците осигуряват не само стилен и модерен вид на спалнята, но и гарантират спокоен, възстановителен сън. Всички матраци iSleep идват при вас с 25 години гаранция.
 

https://isleep.bg/mattresses

08